Over ons

Bij Matex Bedding zijn we van mening dat iedereen het genot van een luxe en comfortabele boxspring moet kunnen ervaren. Dit is wat ons dagelijks aandrijft! Met meer dan 10 jaar aan ervaring in het vervaardigen van boxsprings, kunnen we met zelfvertrouwen zeggen dat we bedreven zijn in het leveren van producten van topkwaliteit.

Rechtstreeks geleverd vanuit de fabriek

Wat het nog beter maakt, is dat we dit rechtstreeks aan onze klanten doen, zonder tussenkomst van winkels en groothandels. Hierdoor profiteer je niet alleen van hoogwaardige producten, maar ook van een bijzonder aantrekkelijke prijs.

Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en het toepassen van een mix van handmatig vakmanschap, handwerk en moderne machines, produceren wij slaapproducten die de basis vormen voor een goede nachtrust. Omdat wij alle boxsprings in eigen beheer produceren, profiteer je van diverse voordelen:

  • Snelle levering
  • Stel zelf jouw boxspring samen
  • De beste prijs: 21% consumentenkorting

Gefabriceerd in Nederland

Matex Bedding beschikt over meer dan twee decennia aan expertise in het vervaardigen van hoogwaardige producten tegen een eerlijke prijs, rechtstreeks hier, in Nederland.

Onze boxsprings

Nederlands vakwerk

Onze fabriek heeft de beschikking over 7000 m2 vloeroppervlakte. Elke klant is uniek en daarom wordt ieder bed door onze ervaren vakmensen met de hand gemaakt opdat het zich in elke slaapkamer perfect kan integreren. Onze ervaring maakt het mogelijk elke wens en de behoefte te verenigen. Uit overtuiging en respect produceren we in onze eigen fabriek in Nederland alle producten en komen de grondstoffen van betrouwbare en gecertificeerde Europese toeleveranciers. Het predicaat “ Nederlands handwerk” verzekert onze klanten en de eindgebruikers van strenge normen in de fabricage en kwaliteitscontrole hierop. Al onze medewerkers waken over de tevredenheid van onze klanten opdat het vertrouwen dat klanten in ons stellen behouden blijft.