Levertijd / Bezorgen

Matex Bedding levert in heel Nederland en België met uitzondering van de eilanden. Alle bestellingen via de website worden GRATIS thuisbezorgd !!

Matex Bedding is steeds op zoek naar de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Dit geldt ook voor de bezorging van jouw nieuwe online aankoop. Daarom laat Matex Bedding de bestelde boxsprings en/of ledikanten, matrassen e.d. bezorgen door onze ervaren bezorgers.

Wij proberen steeds om de bestelde producten zo snel mogelijk af te leveren. Of het nu gaat om een enkel matras of een complete boxspringset, dat maakt niets uit.

Als fabrikant kunnen wij snel leveren. Aktiemodellen vrijwel altijd binnen 2 weken! Als er echter iets gemaakt moet worden volgens jouw speciale wensen dan kan het 3 à 4 weken zijn. Wil je zeker weten of het bestelde product op tijd bij je binnen komt, neem dan contact met ons op.

Tenminste een werkdag vóór de bezorgdatum ontvang je bericht of je bestelling ’s-morgens of in de loop van de middag bezorgd wordt. Het blijft een indicatie omdat het door de drukte op de wegen vrijwel onmogelijk is om precies te zeggen hoe laat onze bezorgers zullen aanbellen.

Aktiemodellen worden tot aan huis geleverd. Bij maatwerk echter zetten de bezorgers je bestelde boxspring / bed meteen in de goede ruimte en monteren het geleverde ter plekke! Wel zo gemakkelijk. Hiervoor moeten ze wel kunnen rekenen op een vrije doorloop. Zorg dat de route en/of het trapgat vrij is en haal kwetsbare spullen, fotolijstjes en andere accessoires tijdelijk weg. Zo weten we zeker dat er niets beschadigd raakt.